Chambres d'Hôtes - Gîte - Mini camping

Wie zijn wij

Wij, Kees & Marjo Wijnen, 63 en 62 jaar, groot gebracht in Eindhoven en de laatste 14 jaar woonachtig in Lienden in de Betuwe, kochten in juni 2002 la Libaudié. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Het was nodig het bekende roer eens om te gooien. Onze 2 zoons gingen het huis uit, de ouders van Kees overleden, de grote stap maken was niet meer zo moeilijk. Na opknapwerk en verbouwingen verhuisden wij in december 2003 definitief naar de Aveyron om vervolgens in april 2004  te starten met ons eerste seizoen. 
We voelen ons hier thuis en genieten elke dag weer van de rust, de ruimte en de natuur. Onze kinderen, die inmiddels ook weer kinderen hebben, missen we natuurlijk erg. Dat hoort er bij.
Nu zeggen we: dit hadden we 20 jaar eerder moeten doen. Maar ja, toen waren de omstandigheden anders. Vandaag de dag, inmiddels ook weer een dagje ouder, beraden we ons al weer op onze volgende stap. We hebben inmiddels besloten onze formule aan te passen en alleen vakanties voor volwassenen te verzorgen. Dat geeft, ook voor ons, meer rust en als het economische klimaat zich weer heeft hersteld.... wie weet doen we la Libaudié van de hand en kijken we wat er dan op ons pad komt.

Favorieten

Zet la Libaudié
bij je Favorieten!

Ons boek


Last minutes

Bekijk onze Last Minute aanbiedingen


Vind ik leuk


Deel  pagina

Hier zitten we


Het weer bij ons

Weeronline.nl - Meer weer in Trébas

Google Earth

Klik hier en ontdek la Libaudié met al z'n wandelingen, fiets -en autoroutes en bezienswaardigheden via Google Earth.


Hier gratis Wifi