Chambres d'Hôtes - Gîte - Mini camping

Nieuwe eigenaren


Beste vrienden en vriendinnen, 


Wij (Kees & Marjo) gaan met pensioen. Bijna 15 jaar lang hebben wij met heel veel plezier hier grote aantallen lieve gasten mogen ontvangen. Nu doen we een stapje terug, we merken dat de jaren gaan tellen. Rob en Ciska, een enthousiast en energiek stel uit Nootdorp in Nederland nemen ons bedrijf over. Zij willen het met dezelfde formule voortzetten.
Begin oktober verhuizen wij naar Villeneuve sur Lot, alwaar wij een huis gekocht hebben met 2 gites erbij. We gaan dus nog niet achter de sanseveria’s zitten, want we vinden het veel te leuk gasten te blijven ontvangen, maar nu op kleinere schaal. 

Kees & Marjo Wijnen


Hallo allemaal,


Wij zijn Rob Ruigrok (55) en Ciska Mathu (52). Wij zijn zeer in ons nopjes en kunnen niet wachten om het bedrijf van Kees en Marjo over te nemen. Wij waren meteen al smoorverliefd op hun prachtige domein en de schitterende omgeving. In Pijnacker-Nootdorp hebben wij een goed draaiend hondenpension. Dit houden we aan. We passen de bedrijfsvorm aan zodat we in ieder geval van april tot oktober de activiteiten van Kees en Marjo kunnen overnemen. Ook wij waren toe aan een nieuwe uitdaging. We staan te popelen om jullie in Frankrijk te mogen ontvangen.

Rob & Ciska Ruigrok

Favorieten

Zet la Libaudié
bij je Favorieten!

Ons boek


Last minutes

Bekijk onze Last Minute aanbiedingen


Vind ik leuk


Deel  pagina

Hier zitten we


Het weer bij ons

Weeronline.nl - Meer weer in Trébas

Google Earth

Klik hier en ontdek la Libaudié met al z'n wandelingen, fiets -en autoroutes en bezienswaardigheden via Google Earth.


Hier gratis Wifi