Chambres d'Hôtes - Gîte - Mini camping

Gastentafel of zelf koken

Een geslaagde vakantie betekent niet alleen mooi weer, lekker luieren, uitstapjes maken, maar ook culinair genieten. De chambres d'hotes -en de campinggasten kunnen dan mee dineren. Meestal zitten we met zo'n 12 tot 20 mensen aan tafel, in de regel buiten onder het afdak. De Fransen noemen dat Table d'hôtes. Een concept waarbij de gasten mee eten met de gastheer en gastvrouw, dus je eet wat de pot schaft. Of, zoals de Fransen zeggen, "a la bonne franquette". 

Natuurlijk houden we rekening met de wensen van onze gasten, zoals vegetariërs, of mensen die ergens allergisch voor zijn of iets echt niet lusten. 

Zomerkeuken

Op het terrein hebben wij, speciaal voor onze gasten, een keuken ingericht, kompleet met gasfornuis met oven, een ijskast, diepvries en spoelbakken en serviesgoed. Gasten kunnen hun eigen potje klaar maken. Zeker handig op dagen dat wij niet koken. 
Daarnaast kunnen we natuurlijk altijd nog een van de vele restaurantjes in de directe omgeving voor jullie reserveren.  In het hoogseizoen gaan we iedere maandagavond met alle gasten eten op de avondmarkt in Coupiac met na afloop voor de liefhebbers een rondgang door het kasteel.

Met de zomerkeuken kun je je eigen maaltijd bereiden!

Barbecue

In de tuin staat een grote houtskool barbecue. Die kan gratis gebruikt worden. Je moet hem wel even reserveren. Regelmatig organiseren we een "Amerikaanse barbecue". Iedereen neemt zelf zijn spulletjes mee en we kokkerellen gezamenlijk in de tuin. Altijd erg gezellig!


Ontbijt en lunch

Het ontbijt wordt geserveerd om negen uur in de Grange en bestaat uit een Frans ontbijt, met croissants, stokbrood, vleeswaren, confituren, koffie, thee, etc.
De lunch verzorgen wij niet. De meeste mensen eten dan ook iets tijdens een uitstapje of nemen wat mee om hier op het terrein te picknicken. Voor de wandelaars maken wij eventueel een lunchpakket.Favorieten

Zet la Libaudié
bij je Favorieten!

Ons boek


Last minutes

Bekijk onze Last Minute aanbiedingen


Vind ik leuk


Deel  pagina

Hier zitten we


Het weer bij ons

Weeronline.nl - Meer weer in Trébas

Google Earth

Klik hier en ontdek la Libaudié met al z'n wandelingen, fiets -en autoroutes en bezienswaardigheden via Google Earth.


Hier gratis Wifi