Chambres d'Hôtes - Gîte - Mini camping

Avontuur in de Vallée du Tarn

In de Vallée du Tarn zijn er voor de durfallen diverse uitdagingen. Binnen een uur rijden zijn er tal van mogelijkheden om je adrenaline gehalte weer op peil te brengen en je grenzen te verleggen. Zo kun je para sailen, raften, afdalen, speleologie en nog veel meer. Wij informeren je over de vele mogelijkheden die in deze omgeving geboden worden.

Para sailen boven Millau

Start je vlucht vastgegespt aan een gediplomeerd instructeur voor een vlucht van ongeveer 20 minuten met je fototoestel in de aanslag en de stad Millau aan je voeten.

Richtprijs 70€ per persoon.Rondvlucht boven de Aveyron

Een half uur van hier bevindt zich Aerodrome Belmont sur Rance, een klein vliegveld. Aldaar kun je een rondvlucht maken in een klein vliegtuig of zelfs zweefvliegtuig boven de Vallée du Tarn of de brug van Millau.
Klik op foto voor video.

Richtprijs 50€ tot 60€ per persoon.

vliegen boven vallée du tarnzweefvliegen zuid frankrijk
Klik op foto voor vliegfilm

Paardrijden in de Vallée du Tarn

Op 30 km afstand van la Libaudié ligt de manege Del Griou, vanwaar je, onder professionele en gediplomeerde begeleiding, tochten te paard kunt maken door het prachtige natuurgebied van de Grands Causses. Zij gebruiken zwarte Mérens paarden. Er zijn mogelijkheden van een halve dag tot een trektocht van enkele dagen. De eigenaresse spreekt vloeiend Engels. De manege beschikt over alle vereiste licenties, vergunningen en verzekeringen.

Richtprijs: Tocht van 2 uur 24€ dagtocht 48€ per persoon.


Speleologie in de Grand Causses

Een 4 à 5 uur durende ontdekkingsreis door de grotten van de Grand Causses! Met afdalingen van tientallen meters in donkere grotten en spelonken.

Richtprijs 45€ per persoonCanyoning bij Millau

Ontdekkingsreis in het dal van de Tayrac. Laat je, gewapend met helm en neopreen pak, meesleuren door de rivier, door stroomversnellingen en watervallen.

Richtprijs 45,€ per persoonSteile wand, klimmen en abseilen

Ontdek ravijnen, spelonken en bergpaden. Steek gevaarlijke touwbruggen over, daal af van steile klippen. Een survival tocht met afdalingen en beklimmingen.

Richtprijs 45€ per persoonKanoën in de Tarn

La Libaudié ligt vlakbij de Tarn. Er worden op diverse plaatsen kano's verhuurd voor een rustig kano tripje over de Tarn. Je ziet de omgeving vanuit een heel ander gezichtspunt. Je kunt af en toe eens aanmeren voor een picknick of een duik in de rivier. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor het wat ruigere kanowerk! Er zijn 2 kanoverhuurders: eentje bij Trébas, een rustig parcours van 14 km en een bij Broquiès met een iets ruiger parcours langs het mooie dorp Brousse le Chateau.

Richtprijs 14€ per persoon

kanoën tarnKanoën Frankrijk


Favorieten

Zet la Libaudié
bij je Favorieten!

Ons boek


Last minutes

Bekijk onze Last Minute aanbiedingen


Vind ik leuk


Deel  pagina

Hier zitten we


Het weer bij ons

Weeronline.nl - Meer weer in Trébas

Google Earth

Klik hier en ontdek la Libaudié met al z'n wandelingen, fiets -en autoroutes en bezienswaardigheden via Google Earth.


Hier gratis Wifi